Maand van de productie!

Door Lizette Bos, The Next Crowd 04-03-2019

The Next Crowd biedt een nieuwe technologie aan in de vorm van een online wervingstool. Deze tool, bestaande uit een unieke combinatie van product en dienstverlening, zorgt ervoor dat uw vacatures een hogere online trekkracht genereren. Hierdoor ontvangen onze klanten doorgaans veel meer conversie (sollicitanten) per vacature. The Next Crowd brengt hiermee de ideale oplossing wanneer uw organisatie gebaat is bij een snelle en/of tijdelijke werving. Met de juiste expertise in huis en een goede kennis van de online arbeidsmarkt schieten wij gerichte recruitment campagnes en ondersteunen we onze klanten bij diverse werving vraagstukken.

Om iedere organisatie in 2019 kennis te laten maken met The Next Crowd hebben wij ervoor gekozen om iedere maand een thema uit te lichten. Deze maandelijkse thema’s zijn gebaseerd op verschillende branches waar al enkele organisaties door onze flexibele methode zijn ondersteund het afgelopen jaar. Graag deelt The Next Crowd deze behaalde resultaten met overige organisaties welke ook actief zijn binnen deze branche.

De maand maart staat bij ons in het teken van de productie. In deze branche speelt er veel. Zo heeft er de afgelopen jaren een stijging plaatsgevonden waardoor veel organisaties wel letterlijk extra handjes kunnen gebruiken. Hier zouden wij graag in willen ondersteunen om uw organisatie te doen groeien!
Vandaar dat de maand maart bij ons in het teken staat van de productiebranche in Nederland. Werkt u bij een organisatie binnen deze branche of een bureau welke bemiddeld in deze sector? En heeft u momenteel moeite met het vinden van productiemedewerkers? Dan komen wij graag nader met u en uw organisatie in contact om de uitdaging samen aan te gaan! En wanneer u uw online werving in deze actiemaand in handen legt van The Next Crowd bieden wij een unieke en eenmalige korting aan op ons maandelijks opzegbare abonement.

Deze maand ontvangt u als organisatie (actief in de productie) enkele nieuwsbrieven en een uitnodiging voor het volgen van ons korte webinar waarin wij een productpresentatie geven om u een goed beeld te schetsen van hetgeen wij doen en waar wij uw organisatie bij kunnen ondersteunen.
Heeft u nu problemen met het vullen van uw vacatures of ploegen? Bel ons dan direct op 085-044 9444 of laat hier uw gegevens achter.