Tot 3 keer zoveel sollicitanten!

Door Lizette Bos, The Next Crowd 22-03-2019

Ook in de productiebranche zorgen we voor een hogere instroom van sollicitanten. Dit doen we middels onze online wervingstool waar succesvolle campagnes op worden gedraaid. Voor zowel intermediairs als rechtstreeks voor directe werkgevers.

Diverse organisaties binnen deze branche hebben wij mogen ondersteunen om een hogere instroom te generen. Hierbij hebben we tot wel drie keer meer sollicitanten weten aan te trekken. Om deze aantallen te bereiken maken wij gebruik van een Werken-bij site uit naam van de werkgever. Deze wordt binnen 72 uur opgeleverd en de online marketeers van The Next Crowd sturen, gedurende de periode dat de site live staat, de vacatures online daar waar nodig bij. Er wordt samengewerkt met een twintigtal jobboards en we brengen extra volumes aan in de vacatures. Kortom, de gehele online werving wordt overgenomen door ons team van online recruitment specialisten. 

Onze klanten kunnen zich volledig focussen op de kandidaten welke rechtstreeks bij hen binnenkomen. Opvolging en selectie blijft in beheer van onze opdrachtgevers. Onze online wervingstool wordt op basis van een maandelijks abonement aangeboden en is gemakkelijk aan en uit te switchen. Door deze flexibiliteit komt het regelmatig voor dat een Werken-bij site op een paar (piek)momenten per jaar wordt ingeschakeld.
Onze klanten zijn uiteraard gebaat bij een hoge instroom om de diverse wervingsvraagstukken zo spoedig mogelijk op te kunnen lossen en vacatures te mogen invullen.

Ook tot 3 keer meer sollicitanten ontvangen? Neem dan direct contact met ons op!