Even voorstellen

Door Robin Janssen, The Next Crowd 11-04-2019

Vorige week maandag 1 April is onze nieuwste collega Jordi aan zijn avontuur bij The Next Crowd begonnen. En nee, dit is geen grap! Graag stelt Jordi zich even aan u voor...

Vanuit het Zuiden van Limburg stapt deze jongeman tegenwoordig iedere (werk)dag in de auto naar Nederweert. Jordi mag zichzelf tegenwoordig online marketeer noemen en zal zich gaan specialiseren in Google Ads om diverse campagnes te optimaliseren.

Naast het uitzetten van briljante marketing campagnes is Jordi in zijn vrije tijd veel met sport bezig. Zo voetbalt hij en doet hij ook aan fitness. Op die manier houdt hij zowel lichaam en geest gezond! Jaja, een wijze jongen, die Jordi de Wijs! 

En als hij nog niet moe is van al dat sportieve gedoe wil hij zo nu en dan ook nog wel eens bijspringen in de horeca bij Heerlijkheid Breust in Eijsden. Ook hier zet hij zich dan voor de volle 100% in. Een bezige bij dus en een echte ras optimist, en als afgestudeerde in commercieel management (small business) maak je hem niet zomaar iets wijs! 

Jordi beschikt over de juiste ingrediënten om zich in korte tijd als een vis in het water te voelen (net als zijn eigen goudvis thuis op tafel) bij The Next Crowd. 

Nogmaals van harte welkom Jordi!