Girlpower!

Door Lizette Bos, The Next Crowd 26-04-2019

Who run the world? Exact! En precies om die reden presenteren wij met trots onze Marian. Marian gaat het allemaal regelen voor The Next Crowd. Op de achtergrond zal zij als flexibele office manager verantwoordelijk zijn voor diverse onderwerpen, dit varieert van het bijhouden van de facturatie tot het inplannen van teamuitjes (en dit laatste is voor ons uiteraard het belangrijkste!). Met de komst van Marian wordt er wat gesleuteld aan de bedrijfscultuur van ons als start-up. Zij mag structuur in de enthousiaste chaos gaan scheppen!
 

Bij uitstek is zij hier de juiste persoon voor! Met maar liefst 13 jaar(bijna 14!) ervaring bij dezelfde werkgever ontbreekt het Marian niet aan loyaliteit. En met Schoevers als opleiding heeft zij de juiste kennis in huis. Hopelijk tekent ze bij The Next Crowd ook voor minstens 13 jaar!

Marian is gelukkig getrouwd met haar jeugdliefde Danny en wonen samen met hun dochter Rezi (1,5 jaar) in Asten. Wanneer ze even tijd voor haar zelf heeft is ze te vinden in de gym, daar volgt ze XCO lessen (iets met buizen grind is ons verteld... soort samba). Daarnaast wist ze ons te vertellen dat er diverse leuke tentjes in Asten zijn waar ze dan ook graag uit eten gaat en met vrienden afspreekt.

Voortaan kan je Marian tegenkomen op dinsdagen, donderdagen en vrijdagen in Nederweert. Nogmaals van harte welkom bij de club!