Al meer dan 20.000 sollicitanten!

Door Marian Welten, The Next Crowd 16-07-2019

Nederland kent inmiddels 277.000 unieke vacatures. En dat zijn er veel! In het afgelopen half jaar heeft The Next Crowd maar liefst 20.000 kandidaten online weten te werven voor diverse opdrachtgevers. We zijn dan ook erg trots op deze resultaten. En dat terwijl de spanning op de arbeidsmarkt alleen maar toeneemt!

De meeste sollicitanten zijn geworven voor de volgende vier branches: sales, techniek, productie en logistiek. Hier kwamen ook de meeste aanvragen vandaan voor The Next Crowd. Ondanks dat de werkloosheid afneemt en het aantal vacatures blijft groeien, blijven wij erin slagen om de juiste kandidaten aan te trekken en diverse opdrachtgevers te voorzien van een hogere instroom aan online kandidaten. Om online te blijven opvallen en voldoende zichtbaarheid te creëren tussen 277.000 andere unieke vacatures is een pittige opgave, maar gelukkig weten onze marketeers met de juiste expertise dit keer op keer te realiseren.

Naast directe werkgevers komen de aanvragen tegenwoordig ook vaker uit de hoek van de intermediairs, W&S bureaus, detacheerders en zelfs payroll organisaties (dit i.v.m. de WAB). Ook hen voorzien wij van een hogere conversie. Doordat we hiervoor onze formule inzetten, ondersteunen we niet alleen het (tussen) bureau, maar uiteindelijk ook haar opdrachtgevers. 

Zo werven we onder andere in opdracht van Olympia, Randstad en Manpower voor diverse wervingsvraagstukken. Vaak is het de snelheid en de flexibiliteit van The Next Crowd wat de doorslag geeft. Eerder behaalde resultaten zorgen er (gelukkig) voor dat deze organisaties vaker bij ons aankloppen bij nieuwe wervingsvraagstukken. 

Wordt u ook uitgedaagd door uw opdrachtgever met een lastige opdracht? Neem vrijblijvend contact met ons op om nog meer sollicitanten te ontvangen!


Bron: artikel krapte op arbeidsmarkt neemt verder toe, recordaantal vacatures