Update recruitment challenge

Door Marian Welten, The Next Crowd 13-08-2019

Afgelopen maand is de Werken-bij site live gezet voor Coulant. The Next Crowd is de challenge met deze opdrachtgever aangegaan om in een aaneengesloten periode van maar liefst 3 maanden tijd 24 sollicitanten te werven middels onze online wervingsformule. Deze wervingscampagne is opgezet om Coulant te ondersteunen en ervoor te zorgen dat zij zsm een Senior Recruitment Consultant aan het werk kunnen zetten.

De campagne voor Coulant draait op abonnementsvorm KOI, dit houdt in dat The Next Crowd enkel betaalde marketing uitzet op diverse jobboards waar we mee samen werken. Dit wordt continu gemonitord en daar waar nodig bijgestuurd om de meest optimale conversie te bereiken. Onze marketeers zitten hier bovenop. Met opdrachtgever Coulant wordt geschakeld om de kwaliteit van de kandidaten te bespreken om eventueel de doelgerichte marketing campagne nog wat scherper in te richten.

Momenteel heeft deze campagne al 334 bezoekers naar de vacature getrokken waarvan er uiteindelijk 16 kandidaten een sollicitatie hebben achtergelaten. We kunnen dus al voorzichtig uitspreken dat The Next Crowd voor deze eerste maand goed op koers ligt bij deze recruitment challenge. Volgende maand komen wij opnieuw met een update over deze challenge en doen we een kleine voorspelling met de eindstreep in zicht!

To be continued...