Tweede update Recruitment Challenge

Door , The Next Crowd 09-09-2019

De afgelopen maand was de tweede maand van de Recruitment Challenge. Middels de Werken-bij site werven wij recruiters voor Coulant. Wat hield de challenge ook alweer in? The Next Crowd is een challenge met opdrachtgever Coulant aangegaan om in een aaneengesloten periode van 3 maanden tijd 24 (kwalitatief goede) sollicitanten te werven middels onze online wervingsformule. Deze wervingscampagne is opgezet om Coulant te ondersteunen en er tevens voor te zorgen dat zij zo spoedig mogelijk een nieuwe collega als Senior Recruitment Consultant mogen verwelkomen.

Deze challenge is destijds ingezet op pakket Koi. Dit houdt in dat The Next Crowd enkel betaalde marketing uitzet op diverse vacaturezoekmachines waarmee wordt samengewerkt. Dit zijn in totaal een twintigtal jobboards waar onze marketeers dagelijks contact mee onderhouden.

Nog steeds streven we ernaar de optimale conversie te bereiken door constant de beste kanalen in te zetten en de campagne bij te sturen waar nodig. De marketeers van The Next Crowd zitten hier bovenop en met opdrachtgever Coulant wordt geschakeld om de kwaliteit van de kandidaten te bespreken om zo de doelgerichte marketing campagnes eventueel nog wat scherper in te richten.

De huidige tussenstand laat zien dat deze campagne na twee maanden al 646 bezoekers naar de vacatures heeft getrokken waarvan er uiteindelijk 26 een sollicitatie hebben achtergelaten. Aangezien The Next Crowd niet stopt voordat dé perfecte match is gevonden voor Coulant zullen wij ook in de derde (en tevens laatste) maand van de challenge alles op alles zetten om de beste kandidaten aan te trekken voor deze opdrachtgever.

To be continued...