Ondersteuningsvraag bij werving blijft aanhouden

Door Marian Welten, The Next Crowd 08-10-2019

Afgelopen maand kwam het CBS met een nieuw artikel omtrent een onderzoek naar de arbeidsmarkt. Afgelopen zomer meldde het CBS al dat er maar liefst 284.000 unieke vacatures open stonden en uit recent onderzoek blijkt dat het aantal vacatures in Nederland nog steeds stijgt.

Opvallen met een vacature en daarmee de juiste kandidaten aantrekken is dus een absolute uitdaging. The Next Crowd ondersteunt organisaties hierbij en zet doelgerichte marketingcampagnes uit om hen zo te voorzien van de juiste online instroom. De krapte op de arbeidsmarkt zorgt ervoor dat ook de online marketeers van The Next Crowd tegenwoordig in sommige branches worden uitgedaagd om wervingscampagnes succesvol te laten verlopen. Hiervoor is goede communicatie met opdrachtgevers zeer belangrijk om erachter te komen waar zij, naast het monitoren en het bijhouden van de statistieken, de doelgerichte campagnes nog verder kunnen bijsturen.

Volgens het onderzoek vanuit CBS wordt de conclusie getrokken dat naast de stijging in het aantal vacatures hier de komende tijd niets in zal veranderen. Benieuwd naar hoe The Next Crowd vacatures online kan laten boosten en ervoor kan zorgen dat de bereikbaarheid en zichtbaarheid niet alleen wordt vergroot maar ook bij de juiste doelgroep onder de aandacht wordt gebracht? Neem dan direct contact met The Next Crowd op voor een vrijblijvend advies omtrent uw wervingsvraagstuk(ken).

Bron: artikel flexmarkt