Laatste update Recruitment Challenge

Door Marian Welten, The Next Crowd 11-10-2019

Het is u vast niet ontgaan, de afgelopen maanden hadden wij, naast alle campagnes, ook een challenge online gezet voor opdrachtgever Coulant. We vonden het leuk om onszelf uit te dagen en zijn een heuse Recruitment Challenge aangegaan.

Coulant was zo sportief om hierbij aan te haken en ons voor een doelgerichte challenge te stellen. Ditmaal niet voor een opdrachtgever van Coulant, maar voor het bureau zelf mochten wij campagne voeren om zo een hogere online instroom te behalen en minimaal 24 kandidaten te laten solliciteren.

Samen met Coulant is er de afgelopen maanden actief geschakeld om het verloop van deze campagne te analyseren. De aantallen zijn reeds behaald, maar voor The Next Crowd natuurlijk de uitdaging om de kwaliteit omhoog te schroeven door middel van doelgerichte marketing campagnes. Ondanks dat we nog steeds niet zijn uit gesleuteld zit de challenge erop. Maar op wens van Coulant blijft de campagne site nog even in de lucht en mogen wij hen voorlopig nog blijven ondersteunen met de online wervingscampagnes.

We willen Coulant, en in het bijzonder Roel Verheijen, heel hartelijk danken voor het vertrouwen en de sportiviteit om samen met ons deze challenge aan te zijn gegaan.

Bekijk hier de Werken-bij campagne voor Coulant, specifiek voor deze Recruitment Challenge 2019.