Happy Holidays!

Door Lizette Bos, The Next Crowd 18-12-2019

Het afgelopen jaar hebben wij genoten van alle reacties en mooie samenwerkingen. We hebben diverse organisaties en bureaus ondersteund en voorzien van een hogere online instroom aan kandidaten. Dit heeft prachtige campagnes opgeleverd met resultaten waar wij enorm trots op zijn. We hopen in het volgende jaar weer succesvol te zijn in online wervingscampagnes, om samen mooie resultaten te behalen. 

De afgelopen maanden hebben wij achter de schermen veel in gang gezet om vanaf 2020 de markt in te stappen als officieel label van Getnoticed. Onze dienstverlening zal hierin niet aangepast worden, echter biedt dit ons wel de mogelijkheid om in sommige gevallen een breder pakket aan te kunnen bieden. Hierdoor zijn wij in de positie om beter te kunnen voorzien in de behoefte en wensen van onze opdrachtgevers en verschillende vraagstukken. Ook de samenwerking tussen The Next Crowd en ons development team binnen Getnoticed zal hierin verbeterd worden, wij verwachten hiermee onze opdrachtgevers beter van dienst te zijn in de toekomst. Wij kijken enorm uit naar deze fusie.

Voor nu wensen wij iedereen fijne feestdagen en een goed uiteinde en verheugen wij ons op nieuwe en mooie samenwerkingen voor 2020!