Over The Next Crowd 


The Next Crowd, als label van Getnoticed, is gespecialiseerd in online werving en heeft daarvoor een eigen formule ontwikkeld, bestaande uit een combinatie van product en dienst. Het product is de tijdelijke Werken-bij site (een vast template dat speciaal hiervoor is ontwikkeld).  Deze site gebruiken wij om de dienstverlening (marketing support en traffic inkoop) optimaal in te richten, zodat we meer conversie genereren. Deze combinatie, samen met de expertise van onze marketeers, blijkt succesvol in veel branches.

Onze geschiedenis

2016 - Een aantal hardcore online recruiters anticipeert vanuit Twiglers.com op de marktvraag naar nieuwe, flexibele en snelle manieren voor online werving en komt met een innovatie waarin dienst en product samenvallen; 
2017 - Al snel wordt opgeschaald naar tenminste 25 Werken-bij sites per maand, onder meer voor DHL, PostNL, Coolblue, Randstad, UWV en CBR;
2018 - Vanwege het grote succes en de internationale ambitie wordt het onderdeel losgetrokken van Twiglers.com en ontstaat de spin-off:
The Next Crowd.
2020 - Om nog succesvoller te zijn in online recruitment is The Next Crowd samen gegaan met partnerbedrijf Getnoticed (gespecialiseerd in arbeidsmarkt en recruitmentmarketing).  

Onze toekomst
World domination!

Boost your recruitment on demand!

Ontmoet ons team


Jordi de Wijs

Koen van den Brink
Online Marketeer

Dirk Driessen

Dirk Driessen 
Sales en Marketing Manager

Marian van Welten-Leenen

Marian van Welten-Leenen 
Office ManagerArjan Albers

Arjan Elbers
Managing Director / Partner

Leon Brouwers

Leon Brouwers
Partner

Randy Cillekens

Randy Cillekens
PartnerOntmoet onze partners


Joboti

Conversie verhogende recruitment chatbots


Fransen AV

Specialist in creƫren van recruitment videos


Getnoticed

Gespecialiseerd in maatwerk websites


Voor Tekst

Bureau voor arbeids-marktcommunicatie
De belangrijkste reden voor onze opdrachtgevers om voor het label The Next Crowd te kiezen, is het hoge aantal gekwalificeerde sollicitanten dat we snel leveren. De flexibele manier van werving middels een Werken-bij site staat samen met de expertise van onze marketeers garant voor het online succes! 

Dirk Driessen - Sales en Marketing manager
+31 6 54 33 80 25 of dirk@getnoticed.nl