Beter dan verwacht

Door Keanu van Heugten, The Next Crowd 14-05-2020

Tevreden opdrachtgevers; dat is waar het bij ons om draait! Zelfs in deze bijzondere periode blijft daar de focus op liggen. Er gebeurt momenteel veel op de arbeidsmarkt, des te meer reden om even stil te staan bij geslaagde campagnes en deze te delen. In deze blog onze opdrachtgever Stultiens Recruitment, over zijn ervaringen met The Next Crowd.

Met de expertise van The Next Crowd verzorgen wij voor diverse opdrachtgevers, middels recruitment marketing, gehele online wervingscampagnes. Dit doen we onder andere door het inkopen van doelgerichte traffic op diverse jobboards voor meer bereik en zichtbaarheid van uw vacatures, om onze opdrachtgevers te voorzien van de meest optimale conversie.

Ook de werken-bij site voor Snackhelden, in opdracht van Stultiens Recruitment, heeft met deze ondersteuning voor een flinke toename aan kwalitatieve sollicitanten gezorgd. Er kwamen online zelfs boven verwachting veel sollicitanten binnen bij Stultiens Recruitment volgens eigenaar Lennart Stultiens.

“Het heeft beter bereik gehad dan ik had verwacht.” - Lennart Stultiens van Stultiens Recruitment.

Niet enkel de resultaten zijn belangrijk, ook de samenwerking en communicatie staan hoog op de lijst om campagnes samen te laten slagen. The Next Crowd is zeer betrokken bij haar opdrachtgevers en denkt graag met ze mee, ongeacht de branche of doelgroepen welke gezocht worden.

“Als iets niet loopt dan weet ik dat ik jullie kan bereiken en dat we ook kunnen sparren over zaken en dat vind ik belangrijk aan een dienstverlening.” - Lennart Stultiens van Stultiens Recruitment.

Deze feedback klinkt ons als muziek in de oren en als klap op de vuurpijl ontving The Next Crowd een rapportcijfer 8 van Stultiens Recruitment voor onze dienstverlening en bijbehorende service. Een score om trots op te zijn!

Heeft u ook een toename aan sollicitanten nodig? Neem dan contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken!