Terug in de basis!

Door Marian Welten, The Next Crowd 15-08-2019

Deze week start onze nieuwe frisse accountmanager Joris Heuvelmans. Deze jongeman heeft in het verleden stages bij onze zusterbedrijven gelopen en weet dus als geen ander in wat voor nest hij terecht komt. Joris is onlangs afgestudeerd in de richting van Commerciële Economie en start zijn carrière bij The Next Crowd waar hij het sales team zal versterken.

Joris is pas 23 lentes jong en buiten werktijd op het voetbalveld te bewonderen waar hij de groen-witte kleuren van Brevendia 1 verdedigt. En na 8 jaar gewerkt te hebben in het plaatselijke cafetaria van Stramproy laat hij voor nu deze carrière als frietbakker achter zich. Alhoewel hij natuurlijk altijd nog koekenbakker kan worden...

Joris is vastberaden om (samen met de rest van het team uiteraard) The Next Crowd naar een volgend hoofdstuk te tillen. Wij zijn blij dat we hem nu ook een TNC-lid mogen noemen. Daarnaast woont Joris van alle collega’s het dichtste bij ons kantoor (Nederweert-Stramproy) en dit vinden wij prettig voor onze calamiteiten, kunnen wij bij paniek gewoon blijven liggen!