Maand van de schoonmaakbranche!

Door Lizette Bos, The Next Crowd 04-02-2019

De maand februari staat bij ons in het thema van de schoonmaakbranche! 
Momenteel ondersteunen wij enkele organisaties binnen deze branche met onze online wervingstool en behalen we hiermee hoge conversies. 
Dit zouden wij graag ook voor meer organisaties binnen deze branche willen uitvoeren, om die reden is de branchemaand in het leven geroepen waarin we een speciale actie hebben voor schoonmaakorganisaties.

The Next Crowd biedt een nieuwe technologie aan in de vorm van een online wervingstool. Deze tool, bestaande uit een unieke combinatie van product en dienstverlening, zorgt ervoor dat uw vacatures een hogere online trekkracht genereren. Hierdoor ontvangen onze klanten doorgaans veel meer conversie (sollicitanten) per vacature. The Next Crowd brengt hiermee de ideale oplossing wanneer uw organisatie gebaat is bij een snelle en/of tijdelijke werving. Met de juiste expertise in huis en een goede kennis van de online arbeidsmarkt schieten wij gerichte recruitment campagnes en ondersteunen we onze klanten bij diverse werving vraagstukken.

Om iedere organisatie in 2019 kennis te laten maken met The Next Crowd hebben wij ervoor gekozen om iedere maand een thema uit te lichten. Deze maandelijkse thema’s zijn gebaseerd op verschillende branches waar al enkele organisaties door onze flexibele methode zijn ondersteund het afgelopen jaar. Graag deelt The Next Crowd deze behaalde resultaten met overige organisaties welke ook actief zijn binnen deze branche.

Aangezien de maand januari voor iedereen nog een drukke periode was vol met afsluitingen van 2018 en nieuwe richtlijnen voor 2019 trappen wij de maand februari af als eerste actie maand van The Next Crowd. Deze maand staat in het teken van de SCHOONMAAK. In deze branche speelt er veel. Zo heeft er de afgelopen jaren een stijging plaatsgevonden waardoor veel organisaties wel letterlijk extra handjes kunnen gebruiken. Hier zouden wij graag in willen ondersteunen om uw organisatie te doen groeien!
Vandaar dat de maand februari bij ons in het teken staat van de schoonmaakbranche in Nederland. Werkt u bij een schoonmaakorganisatie of een bureau welke bemiddeld in deze sector? En heeft u momenteel moeite met het vinden van kandidaten voor diverse schoonmaakfuncties? Dan komen wij graag nader met u en uw organisatie in contact om de uitdaging samen aan te gaan! En wanneer u uw online werving in deze actiemaand in handen legt van The Next Crowd bieden wij een unieke en eenmalige korting aan op ons maandelijks opzegbare abonement.

Deze maand ontvangt u als organisatie (actief in de schoonmaakbranche) enkele nieuwsbrieven en een uitnodiging voor het volgen van ons korte webinar waarin wij een productpresentatie geven om u een goed beeld te schetsen van hetgeen wij doen en waar wij uw organisatie bij kunnen ondersteunen.
Staat u voor een uitdaging omtrent het vullen van uw schoonmaakploeg(en)? Bel ons dan direct op 085-044 9444 of laat hier uw gegevens achter. The Next Crowd biedt de oplossing voor snelle en tijdelijke werving.