500 sollicitanten online ontvangen

Door Lizette Bos, The Next Crowd 07-02-2019

Is uw organisatie ook geholpen bij extra kandidaten iedere maand?
We leggen u graag uit hoe wij in deze arbeidsmarkt nog altijd grote aantallen bereiken en onze klanten voorzien van veel sollicitanten. Dit doen wij op basis van onze flexibele maandabonementen. Zo werven we online gemiddeld 500 kandidaten per maand voor onze opdrachtgevers binnen de schoonmaakbranche.

Online werving
Momenteel werft The Next Crowd voor meerdere organisaties binnen de schoonmaakbranche sollicitanten. Dit doen wij middels onze unieke online wervingstool. Deze nieuwste technologie op het gebied van online werving zorgt ervoor dat er online een zeer hogetrekkracht wordt gerealiseerd. Dit geeft hoge conversies als gevolg. 

In een arbeidsmarkt zoals deze er vandaag de dag uitziet is het voor organisaties belangrijk om nog steeds te kunnen blijven groeien. Hiervoor is er nieuw talent nodig om deze groei voort te zetten. Met pijn en moeite druppelen de sollicitanten binnen op de aangeboden vacatures. Daarvoor is er online wervingstool van The Next Crowd een goede manier om gemakkelijk en snel aan kandidaten te komen.

Branche
In de schoonmaakbranche, onze actiebranche voor deze maand, zijn de resultaten bovengemiddeld. Voor diverse opdrachtgevers werven wij gemiddeld 500 sollicitanten online per maand. Dit doen we door middel van onze product- en dienstcombinatie in combinatie met de kennis en expertise van online recruitment. Deze twee samengegoten zorgen ervoor dat wij uw vacatures zodanig online weten te poseren dat de zichtbaarheid enorm wordt vergroot. Dit levert online sollicitanten op!

Is uw organisatie ook geholpen met deze wervingsboost? Neem dan snel contact met ons op of bekijk onze actiemaand voor de schoonmaakbranche voor meer informatie.